Ook wij hebben altijd wat te vertellen
Ook wij hebben altijd wat te vertellen
Ook wij hebben altijd wat te vertellen

Nieuws

Scroll down

Citroën ë-jumpy hydrogen

Citroën ë-Jumpy Hydrogen vult het gamma lichte bedrijfsvoertuigen van Citroën verder aan. Zijn architectuur combineert een waterstof-brandstofcel met een batterij. Zo beschikt onze bestelwagen over het beste van beide technologieën.  

Met Citroën Ë-Jumpy Hydrogen biedt Citroën het ruimste elektrische gamma om de nieuwe behoeften van professionals te beantwoorden. 100 % van het Citroën bedrijfsvoertuigengamma zal elektrisch zijn in 2021, met ë-Jumpy al op de wegen en My Ami Cargo, ë-Berlingo Van, ë-Jumpy Hydrogen en ë-Jumper die eraan komen in het tweede semester. 

Met het oog op de nieuwe ecologische en maatschappelijke uitdagingen rolt Citroën in 2021 ook nieuwe energieën uit met Citroën ë-Jumpy Hydrogen. Deze elektrische bestelwagen met waterstof-brandstofcel en oplaadbare batterijen is het eerste model dat deze nieuwe energie introduceert. De integratie van de verschillende bestanddelen werd zo ontworpen dat hun omvang de laadcapaciteit van het bedrijfsvoertuig niet beïnvloedt.

Citroën Ë-Jumpy Hydrogen biedt een rijbereik van meer dan 400 km. Zijn drie waterstofreservoirs van 700 bars in koolstofvezel zijn bij de batterij geplaatst onder de voorzetels en zijn in amper 3 minuten gevuld. Citroën Ë-Jumpy Hydrogen is volledig elektrisch. Hij heeft een brandstofcel van 45 kW die elektriciteit produceert door waterstof te verbruiken en een batterij van 10,5 kW die het automatisch overneemt wanneer de waterstoftank leeg is. De batterij wordt automatisch opgeladen met de elektriciteit die wordt geproduceerd door de waterstofcel of door de kabel aan te sluiten op een speciale aansluiting voor elektrische voertuigen. 

Open op zondag
15, 22 en 29 januari

Vacatures

Door onze voortdurende groei zijn we op dringend zoek naar nieuwe medewerkers.