Group Ollivier,
a family affair

Over ons

Ontdek onze geschiedenis
Scroll down

Group Ollivier, a family affair

Als ervaren autodealer biedt Group Ollivier het volledige gamma van Peugeot, Citroën, DS en Opel aan. Met vier vestigingen groeiden we uit tot een betrouwbare partner voor deze merken.

Ons verhaal begint 30 jaar geleden in Alsemberg. Als jonge ondernemers met een grote liefde voor auto’s nemen Johan Ollivier en Anchy Duran de stap om naar Alsemberg te verhuizen en de garage van Roger en Godelieve Debremaker over te nemen. Met respect voor hun voorganger laten Johan en Anchy de zaak verder floreren.

In 2001 neemt het koppel de volgende stap met de overname van de Peugeot-garage van Jean en Marianne Thomas in Waterloo. Ook deze zaak groeit verder uit en er volgen verschillende verbouwingen.

Johan en Anchy worden gevestigde waarden in de streek. In 2011 krijgen ze van PSA de vraag om een vestiging te zoeken rond Halle. Twee jaar later openen de deuren van een gloednieuwe garage langs de Bergensesteenweg te Lot. In 2016 komt er een vierde vestiging bij in Tubeke.

Group Ollivier staat gekend als een betrouwbare autodealer met een sterke service. En ook de toekomst is verzekerd. De kinderen van Johan en Anchy zijn ambitieus en staan klaar om hun ouders op te volgen.

Fleet Verkoper (NL/FR)

Door onze voortdurende groei zijn we op zoek naar een Fleet Verkoper om onze netwerk verder uit te bouwen in Brussel en de Vlaamse Brabant.