We love the new mokka, you?
Maak een afspraak
Ontdek de nieuwe, 100% ELEKTRISCHE Corsa-e.
Proefrit maken

Opel

Scroll down

Opel by Group Ollivier

Ontdek de Opel-familie

Opel biedt een ruim gamma aan wagens voor privé- en professionele doeleinden. Telkens met de typische Duitse kwaliteit die we van Opel gewend zijn. De stadswagen Corsa ziet er nu nog sportiever uit. De Astra, Zafira, Insigna en Crossland-modellen zijn ideale gezinswagens. Je kan ook kiezen voor de milieuvriendelijke en elektrische E-modellen. Zag je de nieuwe Mokka-E al? Een gedurfde, 100 % elektrische crossover die met een enkele lading meer dan 320 km rijdt. De perfecte milieubewuste stadswagen!

Ontdek het gamma

Onze service op jouw maat

Als Opel verdeler bieden we jou een uitmuntende service na verkoop. Met de Opel accessoires geef jij je Opel een unieke uitstraling. De Opel Verzekering, Opel FlexCare en Opel Assistance Plus sturen je vol vertrouwen en onbezorgd de weg op. Op zoek naar een kredietoplossing? Dankzij financiële renting en leasing geniet je van een leuke en stijlvolle wagen zonder gat in je begroting.

Ontdek alle services
Fleet Verkoper (NL/FR)

Door onze voortdurende groei zijn we op zoek naar een Fleet Verkoper om onze netwerk verder uit te bouwen in Brussel en de Vlaamse Brabant.