Ook wij hebben altijd wat te vertellen
Ook wij hebben altijd wat te vertellen
Ook wij hebben altijd wat te vertellen

Nieuws

Scroll down

Nieuwe Astra

De nieuwe Opel Astra: zelfverzekerd, geëlektrificeerd en efficiënt

Astra voor het eerst geëlektrificeerd als plug-in hybride met twee prestatieniveaus

Opel heeft vandaag de geheel nieuwe, zesde generatie van de Astra onthuld. Het succesverhaal van Opels bestseller begon 30 jaar geleden met de legendarische Kadett. Met de geheel nieuwe Astra opent de Duitse fabrikant nu het volgende hoofdstuk: voor het eerst is het model uit de compacte klasse leverbaar met elektrische aandrijving.

Opel zal de nieuwe Astra in twee prestatieniveaus aanbieden als plug-in hybride. Daarnaast zijn er versies met zeer efficiënte benzine- en dieselmotoren in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak met geoptimaliseerde wrijving en een automatische achttrapstransmissie.

De nieuwe Opel Astra is ook een designstatement voor het merk. Dynamisch als nooit tevoren, met pure, strakke oppervlakken, ontdaan van overbodige elementen en met het nieuwe merkgezicht – de Opel Vizor. Met de volgende generatie in de compacte klasse laat Opel zien dat de Astra klaar is om een ​​nieuw tijdperk in te luiden.

De nieuwe Opel Astra wordt dit jaar gelanceerd als een sportieve vijfdeurs met een lage look en toch met meer ruimte dan zijn voorganger. Met een lengte van 4.374 millimeter en een breedte van 1.860 mm bevindt hij zich in het hart van het compacte segment.

Lees meer

Open op zondag
15, 22 en 29 januari